Meubelen op maat, gewoon omdat het kan!

Naar aanleiding van de tafels die we verkochten kwamen er steeds vaker afwijkende vragen binnen van trouwe klanten. Omdat wij niet vies zijn van een leuke uitdaging is ons assortiment door je jaren heen uitgebreid met een divers scala aan meubelen in de (hele) brede zin van het woord

Krukjes

Op aanvraag van een klant in Amsterdam hebben wij speelse krukjes gemaakt met leuke bordspellen verwerkt in het hardhout. Deze klus is de aanleiding geweest voor een nieuwe lijn producten. Naast een mooie tafel verzorgen wij ook krukken in alle soorten en maten! Een leuke barkkruk of een bijzet tafel die je kunt gebruiken als extra zitplek? Jij roept, wij maken!

Bakfiets

De breedste zin van het woord meubel vond bij ons zijn uiting in een prachtige bakfiets. Het frame van de fiets was al langer in bezit (komt uit 1945!) en een partij eiken- en vurenhout van authentieke kerkbankjes van 400 jaar oud vormden de basis voor een leuk project. Het frame is volledig gerestaureerd en de bak is handmatig gebouwd met enkel houtverbindingen. De afwerking is gedaan met messing beslag.

Je eigen meubel maken? Begin met een bouwdoos van Moustache!

Vanwege de vele vragen naar het proces en de afkomst van ons bedrijf hebben we besloten om het hele verhaal in een doosje te stoppen. De Moustache Bouwdoos bevat het gehele pakket om een tafel te maken zoals wij dat jaren geleden voor het eerst hebben gedaan. Het resultaat is een leuk tafeltje voor een schappelijke prijs, die je ook nog zelf hebt gemaakt! Doe hem jezelf of iemand anders cadeau en ga aan de slag!

Voor meer info, klik hier.

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

moustache fiets

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat