Jouw eettafel met een unieke insteek

Vanaf het moment dat Moustache jaren geleden ontstond was ons doel al bekend. We wilden een unieke manier ontwikkelen waarin het gebruik van resthout gecombineerd werd met een vernieuwde onslijtbare duurzaamheid waardoor het gebruik van gerecycled materiaal geen compromis is maar juist een esthetisch doel opzich. Na jaren pionieren en opnieuw beginnen is het ons gelukt, eettafels van een hoge onbreekbare kwaliteit met de charme van een handgemaakt product. Konden we dat nou maar combineren met hergebruikte materialen… oh ja dat doen we al!

 

De eettafels van Moustache Meubelen bieden meer dan alleen een plek om te eten.

Vanwege ons unieke personeel en het bewust ontbreken van iedere vorm van automatisering streven wij ernaar om elke eettafel te laten aansluiten bij jouw wensen. Geen enkele keuken is gelijk en elk huis kan een perfect passende eettafel gebruiken. In plaats van zoeken naar precies die eettafel die je nodig hebt, kun je ons ook gewoon vertellen wat je nodig hebt. We denken graag met je mee en voor elk interieur weten wij een passende eettafel te bedenken.

 

Keuzes, keuzes, keuzes

Beginnend bij de houtsoorten start de ruime keuze die wij bieden voor onze eettafels. Zoals een houten vloer zorgvuldig uitgezocht wordt om de ruimtes te complementeren is een groot oppervlak als een eettafel minstens zo invloedrijk. Een lichte ruimte kan donkere accenten prachtig uitlichten, terwijl een kamer met minder daglicht juist een licht palet aan houtsoorten nodig kan hebben. Zodra we het eens zijn over de toon die de eettafel moet zetten, kiezen we een mooie afwerkrand en krijg je de volledige vrijheid om een onderstel en poten te kiezen. Zelfs een op maat gelast RVS onderstel is mogelijk, en wordt door onszelf gemaakt.

 

Meer, meer, meer

Zoals je misschien al hebt gezien op de site is het bij Moustache ook mogelijk om een ingelegd patroon, afbeelding of zelfs bordspel te integreren in het oppervlak van jouw eettafel. Een eettafel met een permanent schaakbord maakt jouw eettafel niet alleen volledig uniek, het nodigt ook uit om gezellig na te tafelen! Vanwege onze passie voor maatwerk nodigen wij je graag uit voor een oriënterend gesprek, en tegelijkertijd kun je een kijkje nemen in het productieproces in onze werkplaats. Je kunt hier een afspraak met ons plannen zodat we zeker weten dat we de tijd hebben om je alles te laten zien, en tijdens openingstijden ben je natuurlijk altijd welkom. Tot snel!

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

tefels maat voorbeeld voor andere pagina

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat