Moustache Meubelen is wie wij zijn, Tafels is wat wij maken!

Van eettafel tot salontafel, statafel tot vergadertafel, bij ons ben je aan het juiste adres. Sinds de start van Moustache in 2012 maken wij meubelen van resthout afkomstig uit de lokale productie. Onze eerste tafels ontstonden uit een berg hout en een potje houtlijm. Leuke tafels met onverwachte vormen en poten zorgden voor een betaalbaar stukje handwerk in de woonkamer en de eerste tafels werden al snel verkocht.

 

Iedereen kent ze, we kunnen eigenlijk niet zonder en zeg nou zelf: wie heeft er nou geen tafel nodig?

Tegenwoordig is ons proces geoptimaliseerd op duurzaamheid, en wordt iedere tafel op maat gemaakt waardoor we aan alle eisen kunnen voldoen. Een eettafel van Moustache moet natuurlijk wel aansluiten op de inrichting en een koffietafel moet wel leuk bij de bank staan. Wanneer de maten al bekend zijn kijken we graag nog een stapje verder. Wil je misschien iets unieks verwerken in het patroon of heb je specifieke voorkeuren voor houtskleur, denk met ons mee en bepaal zelf het eindresultaat.

Creatieve ideeën?

Ben je nou nog creatiever of heb je een leuk idee voor je bedrijf? Wil je de Martinitoren, het logo van je bedrijf op zelfs de hele wereld in je tafel terugzien? Neem eens een kijkje in de Galerie voor een aantal creatieve uitspattingen die we hebben gedaan. Wij zijn altijd in voor leuke ideeen, dus meedenken doen we graag.

Geinteresseerd? Kom eens langs of neem een kijkje in de Showroom!

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

sociaal ondernemen

meubelen maat

meubelen bekijken

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat