Salontafels met een unieke insteek

Ook voor een unieke salontafel kun je terecht bij Moustache Meubelen. De eerste tafels die bij Moustache gemaakt werden waren klein en van massieve blokken resthout gemaakt. Vanwege deze techniek hebben we een lange tijd enkel salontafels gemaakt, en daar zijn we goed in geworden!

 

Een woonkamer is pas compleet met een prachtige salontafel van Moustache Meubelen.

Door de jaren heen is de kwaliteit van de salontafels exponentieel gestegen en ondertussen geperfectioneerd. Vanwege het unieke “lamineren” met hardhout zijn we in staat om salontafels te maken in elke vorm denkbaar. Wanneer de vorm en de afmetingen gekozen zijn is het natuurlijk van belang om een palet aan houtsoorten te kiezen. Voor een lichte kamer kan een salontafel met donkere accenten een goede toevoeging zijn, terwijl het ook mooi kan zijn om je salontafel aan te passen aan jouw meubilair of bijvoorbeeld houten vloer. Tot slot wordt een mooi passende afwerkrand gekozen alsmede een onderstel of poten die goed bij het interieur passen. Op deze wijze leveren wij een salontafel die niet alleen volledig op maat gemaakt is, maar ook de tand des tijds verzekerd gaat doorstaan.

 

' Ik wil meer uniek! ' 

Mocht je nou denken aan een ontwerp voor jouw salontafel dat een combinatie van houten “blokjes” overstijgt gaan we graag met jou in gesprek. In het verleden zijn er prachtige opdrachten geweest met onder andere een bordspel verwerkt in de salontafel, of zelfs een gedetailleerde wereldkaart inclusief golvende oceanen, en dat allemaal van hardhout afkomstig van restpartijen van grote fabrieken!

Vanwege onze individuele aanpak per product nodigen we je graag uit om een keer bij ons langs te komen. Je kunt hier een afspraak maken, ons even bellen of vrijblijvend langs wippen tijdens de openingstijden. Tot snel! 

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

moustache tafel

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat