Tafels op maat, omdat iedere tafel uniek moet zijn.

Een tafel op maat begint met meten

Omdat het fijn is als een tafel voldoet aan persoonlijke voorkeuren, is het van belang dat die voorkeuren ook terugkomen in de tafel. Omdat jouw tafel op maat voor je gemaakt wordt kunnen we alle aspecten aanpassen op jouw wensen. Het formaat is natuurlijk erg belangrijk en daarom de eerste stap. Hoeveel mensen wil je bijvoorbeeld aan je eettafel, en hoeveel omloopruimte moet er dan overblijven in de woonkeuken? Of een salontafel die perfect aansluit op de ruimte die beschikbaar is in jouw zithoek, waarbij de hoogte natuurlijk moet aansluiten op jouw stoelen en banken. Bij twijfel tekenen we het voor je uit en kunnen we besluiten welke formaten mogelijk zijn in de ruimte zodat jij kan bepalen wat je het mooiste vindt. Wel zo prettig!

 

Kleurtjes, waarom ook niet?

De kleursamenstelling van een tafel is naast het formaat ook erg belangrijk. Bij een kleurrijk huis past natuurlijk een kleurrijke tafel op maat. Tijdens het bepalen van je inrichting wordt vaak alles op elkaar afgestemd. Een mooie vloer verbindt vaak het geheel en is voor ons een goed uitgangspunt voor de kleurstelling en het gebruik van houtsoorten. Omdat de ruimtes tussen het hout worden gevuld met een kunsthars, is het mogelijk hier een kleur in terug te laten komen die bijvoorbeeld terugkomt in je keuken of je bankstel. Leuk toch?

 

Mag het nog unieker? Ja natuurlijk!

Daarnaast is er nog een optie om een stapje verder te gaan met jouw tafel op maat. Een eigen logo in de tafel, je favoriete dier of een landkaart, niets is ons te gek! Om een beeld te krijgen van de (oneindige) mogelijkheden nodigen we jou graag uit in onze showroom voor een creatief gesprek. Bel ons op of stuur een berichtje, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? neem dan een kijkje in de online Showroom.

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat