vrienden moustache logo

Voor iedereen die erbij wil horen!

Zoals we al zo vaak hebben gezegd, wij houden van ondernemers en ondernemers houden van ons. Moustache is ongepland een broeikas geworden voor tal van bedrijfjes, kunstprojecten, feestjes en noem maar op. Juist omdat wij dat zo leuk vinden krijgen mensen bij ons het gevoel dat ieder idee de moeite waard is om uit te voeren. Die sfeer is aanstekelijk en bijna besmettelijk, en daarom wilden wij er een naam aan geven.

 

Diezelfde bedrijfjes en ondernemers en kunstenaars etcetera hebben ons in de afgelopen jaren minstens zo gesteund als wij hun. Onze berg aan afvalmaterialen blijft maar groeien, gereedschap wat overbodig is komt bij ons terecht en zelfs complete machines en lasapparaten worden aan ons gedoneerd voor “het goede doel”. Om een keer algemeen dankjewel te zeggen hebben wij dan ook afgelopen november een groot feest gegeven voor alle Vrienden van Moustache!

 

Dit feest was een groot succes (gelukkig hebben we de foto’s nog) maar het heeft ook een extra lading gekregen. Bedrijven beginnen zich aan ons te binden en wij aan hen. Vandaar dat wij Vrienden van Moustache door blijven zetten. In welke vorm exact wordt nog aan gewerkt, wat we wel weten is dat een jaarlijks of tweejaarlijks feest de gelederen in het gareel moeten gaan houden, weer een smoes om een feestje te geven dus. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de Vrienden van Moustache, en doe mee in het gesprek en wordt zo per ongeluk misschien wel onze nieuwste vriend. 

 

Een lijstje met goede Vrienden van Moustache:

De Lasleraar

Stichting GoedBezig!

Carex

Concrete Zoo

 

Andere linkjes:

Andere meubelwinkels in GrunnCity

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

vrieden moustache nest

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat