Moustache Meubelen Updates

TriplePro Tafel
06 oktober 2015

Hallo fans en vrienden van Moustache!

Het is alweer een tijdje geleden dat we een blog hebben geplaatst, dus leek het ons passend om een stukje te schrijven over onze online partners. Een jaar geleden hebben we samen met Triple Pro besloten om het beste van twee werelden te combineren, het beste van ons ruilen voor het beste van jullie!

BLOG

We liepen al een tijdje rond met het idee om mooie logo's te verwerken in onze tafelbladen. Op onze site zie je bijvoorbeeld een aantal keer de tafel van Ruig (kroeg in Amsterdam) voorbijkomen. Maar wij zouden onszelf niet zijn als we hier geen extra uitdaging aan zouden koppelen. Het werd dus tijd om de koppen bij elkaar te steken en zo een mooi ontwerp te maken. De tafel die vervangen werd was zo'n ronde met zo'n rechte weet je wel? Een soort gekke kleine letter D. Het eerste probleem brak aan, we hebben eigenlijk nooit ronde tafels gemaakt... Daarbij kwam nog dat de afmetingen zo groot werden dat we een hele nieuwe manier van ondersteuning moesten bedenken, zonder dat de tafel lomp zou worden. Challenge accepted!

 

foto siteEen paar week later was de tafel ontworpen, het blad gedimensioneerd en het logo in blokjes aangebracht. Maar wat doe je nou als je rechte blokjes hebt terwijl de tafel een bochtje om maakt? Daan en Teye vonden het niks om er maar wat van te bakken, dus na een paar stevige brainstormsessies bleek het noodzakelijk om ieder blokje met een natuurlijke constante de bocht om te laten lopen. En wat betekend dat nou eigenlijk? Dat is dusdanig lastig uit te leggen dat ik je hierbij uitnodig om dit aan Daan te vragen.

 

Toen de tafel helemaal gelegd was begon het toch een beetje te kriebelen, als dit project echt een uitdaging moet zijn dan moet er eigenlijk nog een toffe gadget in verwerkt worden... Wat nou als we zorgen dat het logo in bedrijfskleuren op gaat lichten? Ach waarom ook niet, gaan we gewoon doen! Na een (hele) heftige en langdurige soldeersessie was de tafel dan eindelijk klaar, en wat een plaatje is het geworden! Al zeggen we het zelf.

 

foto siteMaar wacht, een tafel kun je niet gewoon op de grond leggen. What about the tafelpoten? Na een inspiratie dagje, in een niet nader te noemen meubelzaak, vonden we dat we iets moesten bedenken wat onconventioneel was. Enige eis: je moet natuurlijk wel overal je stoel onder kunnen schuiven. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een afwijkend stel stalen poten die naar binnen en naar buiten staan. zo krijg je een stabiele tafel waar je aan kunt zitten, en het heeft door zijn industriële uitstraling ook een mooie no-nonsense look.

 

Op de dag van de aflevering was iedereen het eens, deze samenwerking gaat nog heel wat gouden eieren leggen. Wij hebben nu al veel baat bij de nieuwe site en de tips om ons mooie bedrijf beter op de kaart te zetten. En als klap op de vuurpijl hebben we nu ook een mooie site voor onze mobiele bezoekers! So don't be a stranger, laat ons weten wat je van ons projectje vind of laat een berichtje achter als je wat wil weten/vragen/zien. Vinden we leuk!

 

Dit alles kan natuurlijk op onze Facebook pagina!

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

sociaal ondernemen

meubelen maat

meubelen bekijken

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat