Moustache Meubelen Updates

Vrienden van Moustache!
17 oktober 2015

Zaterdag 28 november vanaf 13:00 uur is het dan eindelijk zo ver, De Vrienden van Moustache!

Al tijden speelden wij met het idee om een keer een toffe dag te organiseren met alles en iedereen die met Moustache verbonden is. Wij vinden het altijd al leuk om projecten te steunen, ondernemers te helpen of mensen te activeren tot ondernemen. Daardoor hebben we nu een ontzettend kleurrijke verzameling aan kennissen, vrienden en bevriende bedrijven. Niks staat ons nog in de weg, De Vrienden van Moustache is on it’s way!

 

In het holst van de nacht hebben we een lijstje gemaakt van de leukste dingen die we zelf door de jaren heen hebben gezien op feestjes en bijeenkomsten. Dingen als live muziek, kunstwerken, mooie deco, live kunst en een informele sfeer kwamen boven aan de lijst te staan. Dus hebben we dat zelf nu ook verzameld, logisch toch?

 

Om te beginnen een chill bandje dat de middag naadloos aan elkaar mag knopen, drie keer gekeken en direct gevonden! Mogen we even voorstellen, The White Duck Band!
Een goed gevonden combinatie geschoolde en enthousiaste rasartiesten. Samen zorgen ze voor een dansbaar ensemble en echte rauwe blues! Beter kan het bijna niet passen, ook al zeggen we dat zelf. Maar toch.

 

Daarnaast is een beetje bier zuipen en muziek kijken nog niet genoeg om onze dag tot een succes te maken. Er moet natuurlijk ook ruimte zijn om jouw obscure visies te delen met andere gasten onder het genot van wat premium bubbels. Omdat wij daar zelf ook fan van zijn, zijn we ontzettend trots dat we twee kunstenaars mogen voorstellen die speciaal voor deze dag komen exposeren!

Loka Lola

Steven van Calcar

 

Als klap op de vuurpijl hebben we een kleine lancering van ons eigen In-House guerilla kunst project: Concrete Zoo. Alle deco wordt door deze toppers verzorgd, dus verheug je op een beestenboel!
Een kleine greep uit de visie van de kunstwerken;
In the beginning, the start of the cycle is ushered in by the First warmth of summer. The hatching of the eggs make room for new life. Turning cold steel into organic material, and shining new light upon concrete. Forced into exile, drained from recourses. The animal no longer abides to the rules of nature. Breaking form, Behavior and family. The march to take back what is theirs begins when summer cracks the shell and releases change.

 

Op deze dag zorgen wij voor wat lekkers te drinken en hapjes die rond worden gebracht. Daarnaast hebben we een mooie bar (met mooie barman) met drankjes enzo voor een euro. De dag eindigt waarschijnlijk rond een uurtje of 6, al is er natuurlijk altijd ruimte voor een afterparty als dat moet van jullie ;)

 

Dus nodig iedereen uit die je mee wil nemen, dan maken we er een onvergetelijk feestje van!
Kusjes, Moustache Meubelen.

Pssst, kijk hier even als je meer van ons wil weten.

TelefoonAdres 
   
Teye Krook:    +31 6 27317129Travertijnstraat 6 
 9743 SZ Groningen 
   
E-mailKVK 
   
info@moustachemeubelen.nl58039481
 
© 2014 moustache meubelen | design: Lieselot Van Damme | Powered by: TriplePro 

Facebook Moustache meubelen

sociaal ondernemen

meubelen maat

meubelen bekijken

Moustache Meubelen bouwt aan de toekomst

carousellecarousellecarousellecarouselle
Houten handgemaakt meubele
gesprekje op maatgesprekje op maat